Permanent

Permanent

Lyft och applicera hårfärg. Denna teknik fungerar bäst vid täckning av grått hår eller när en förändring av den naturliga färgen önskas. Färgning är en långvarig (permanent) process och lämnar en utväxt.

Visa Alla Resultat

SoBoost

Intensiva och klara pigmentboosters. Blanda med SOCOLOR.beauty eller ColorSync.

SoColor.Beauty

Permanent hårfärg som ger ett förutsägbart resultat.

Demi Permanent

Demi-Permanent

Vid användning av denna teknik appliceras endast hårfärg och den används bäst för att matcha, fördjupa eller förändra en naturlig nyans i hårfärgen. Färgning är en långvarig (fyra till sex veckor) process och lämnar en liten eller ingen utväxt.

Visa Alla Resultat

ColorSync

Demi-permanent hårfärg som är fyllig och ger glans. Håret blir tonat och polerat.

Semi Permanent

Semi-Permanent

Då de inte innehåller ammoniak eller peroxid behöver semi-permanenta hårfärger inte mixas med en developer. Färgen håller upp till 12 tvättar beroende på nyans och är perfekt för modefärger som kommer och går.


Grey Coverage

Täckning av grått hår

Oavsett om du vill täcka 50% eller 100% av grått hår eller välja en klassisk eller modern färg erbjuder Matrix ett stort utbud av färgmöjligheter av grått hår utan att du behöver blanda eller använda tillsatser.

Visa Alla Resultat

SoColor.Beauty

Permanent hårfärg som ger ett förutsägbart resultat.

Lightener

Blekning

Skapad för att ta bort naturlig eller artificiell hårfärg och är bäst för att skapa slingor, uppnå en helblondering eller förändra tidigare artificiell hårfärg och nyans. Färgning är en långvarig (permanent) process och lämnar en utväxt.

Visa Alla Resultat

Color Graphics

Color Graphics är ett mångsidigt uppljusningssystem som går att använda för att skapa neutrala, svala och varma toner med olika pigment

LightInsider Uppljusningssystem

Uppljusningssystem som möjliggör uppljusning upp till 6 nivåer.

Light Master

Light-Master är ett snabbverkande och vårdande blekningspulver.

Select a location

Select a language