FRÅGOR OCH
SVAR
Matrix is committed to serving each and every community salon and
HUR KAN VI HJÄLPA DIG?
Denna hemsida (Matrixprofessional.se) är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För kunder hänvisar vi till Matrix Proshop på http://www.matrixproshop.se/ eller Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/. För denna fråga och annan relaterad information var vänlig kontakta kundtjänst på +46 (0) 85 86 15 310.
Tack för ditt visade intresse av Matrix. Matrix använder inte djurförsök för att testa varken produkter eller ingredienser, och vi låter inte heller någon annan utföra djurtester åt oss.

Vårt fokus är att erbjuda säkra, effektiva och innovativa produkter till våra konsumenter världen över. I mer än 30 år har L'Oréal-koncernen investerat i utvecklingen av alternativa testmetoder. Detta gjorde det möjligt att använda alternativa testmetoder långt innan den europeiska lagstiftningen förbjöd djurförsök (Mars 2013). L'Oréals "EPISKIN" är en rekonstruerad hud, som godkänts av EU, och en alternativ testmetod vi använder sedan 1989 för test av både ingredienser och produkter. Besök gärna http://www.invitroskin.com/ för att läsa mer. Idag har vi också en stor mängd data om ingredienser, vilket gör det möjligt att förutspå en ingrediens potentiella hälsofara, med så kallade "Predictive Methods". Om ni har ytterligare frågor är ni alltid välkomna att kontakta vår Consumer Care Center på +46 (0) 85 86 15 310 eller [email protected]

Matrixsverige.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig besök Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/.
Matrixsverige.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig besök Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/.
Matrixprofessional.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig kontakta oss her.

Matrixprofessional.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig kontakta oss her eller besök våran Facebook sida.

Du är välkommen att skicka oss ett mejl via http://www.matrixprofessional.se/om-oss/kontakta-oss eller kontakta vår kundtjänst på +46 (0) 85 86 15 310.
Skicka oss ett e-mejl via http://www.matrixprofessional.se/om-oss/kontakta-oss.
KONTAKTA OSS

PRIVAT:

Ring oss på telefon: +46 08-59896930
Telefontid: Vardagar 09.00-16.00
E-mail: [email protected]


FÖR FRISÖRER:

Om du är intresserad av att bli en Matrix Professional eller har frågor kring Matrix eller våra produkter, kontakta oss gärna via e-mail eller ring till oss på telefonnummer nedan:

Telefontid: Vardagar 09.00-16.00
Kundtjänst: +46 76 536 5315
E-mail: [email protected]

THANK YOU!
Your message has been submitted.
We will respond promptly.

Select a location

Select a language