FRÅGOR OCH
SVAR
Matrix is committed to serving each and every community salon and
HUR KAN VI HJÄLPA DIG?
Denna hemsida (Matrixprofessional.se) är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För kunder hänvisar vi till Matrix Proshop på http://www.matrixproshop.se/ eller Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/. För denna fråga och annan relaterad information var vänlig kontakta kundtjänst på +46 (0) 85 86 15 310.

Var vänlig använd dig av våran sida Hitta en salong: http://www.matrixprofessional.se/hitta-en-salong?addressline=Find A Salon&form=locator_search.

Tack för ditt visade intresse av Matrix. Matrix använder inte djurförsök för att testa varken produkter eller ingredienser, och vi låter inte heller någon annan utföra djurtester åt oss.

Vårt fokus är att erbjuda säkra, effektiva och innovativa produkter till våra konsumenter världen över. I mer än 30 år har L'Oréal-koncernen investerat i utvecklingen av alternativa testmetoder. Detta gjorde det möjligt att använda alternativa testmetoder långt innan den europeiska lagstiftningen förbjöd djurförsök (Mars 2013). L'Oréals "EPISKIN" är en rekonstruerad hud, som godkänts av EU, och en alternativ testmetod vi använder sedan 1989 för test av både ingredienser och produkter. Besök gärna http://www.invitroskin.com/ för att läsa mer. Idag har vi också en stor mängd data om ingredienser, vilket gör det möjligt att förutspå en ingrediens potentiella hälsofara, med så kallade "Predictive Methods". Om ni har ytterligare frågor är ni alltid välkomna att kontakta vår Consumer Care Center på +46 (0) 85 86 15 310 eller [email protected]

Matrixsverige.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig besök Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/.
Matrixsverige.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig besök Matrix Education på http://www.matrixeducation.se/.
Matrixprofessional.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig kontakta oss via http://www.matrixprofessional.se
/om-oss/kontakta-oss.

Matrixprofessional.se är en hemsida som vänder sig till konsumenter. För svar på denna fråga samt andra relaterade frågor var vänlig kontakta oss via http://www.matrixprofessional.se/om-oss/kontakta-oss eller besök våran Facebook sida.

Du är välkommen att skicka oss ett mejl via http://www.matrixprofessional.se/om-oss/kontakta-oss eller kontakta vår kundtjänst på +46 (0) 85 86 15 310.
Skicka oss ett e-mejl via http://www.matrixprofessional.se/om-oss/kontakta-oss.
KONTAKTA OSS
Vi vill gärna höra från dig!

Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor. Det kan gälla varor eller beställningar - tveka inte att skicka epost eller ringa oss. 

Hör även gärna av dig med synpunkter på vad som är bra eller dåligt med Matrixprofessional.se. Kanske har du någon idé om hur vi kan bli bättre? 

Kundtjänst: +46 (0) 85 86 15 310
[email protected]


Processing...
THANK YOU!
Your message has been submitted.
We will respond promptly.

Select a location

Select a language